søndag 13. september 2015

Simulering


Hva mener vi med simulering?

Simulering er et av temaene i programplanen for ATEKO6200 (vårsemesteret).

Planen sier at vi studenter skal ha kunnskap om forskjellige simuleringsverktøy brukt i opplærings-sammenheng samt ferdigheter i å anvende simuleringsverktøy for å illustrere reelle yrkesoppgaver.
Aktuelle simuleringsverktøy skal velges ut i henhold til våre egne fagområder. Simulering av en praktisk problemstilling ved bruk av aktuelt simuleringsverktøy er et arbeidskrav.

Vi ble oppfordret til å samskrive om temaet på wiki-en vår ( Anvendelse av ny teknologi i læringsarbeid). Poenget med samskrivingen er at alle skal gis mulighet til redigere innholdet slik at vi skal kunne komme fram til en felles forståelse av begrepet. Nå har jeg lagt inn mitt bidrag så langt, så blir det spennende å følge med på utviklingen av wiki-siden om simulering framover.

2 kommentarer:

  1. Simuleringen du startet på Wikien var en liten tankevekker. Har aldri tenkt på det vi holder på med på skoleverkstedet som simulering av det virkelige arbeidsliv, selv om jeg prøver å legge undervisning så nært opp til det som mulig. Oppleves undervisningen relevant, tror jeg motivasjonen blir større og skolen virker mer meningsfylt for elevene.

    SvarSlett
  2. Vi har åpnet vidsynet for simulerings-begrepet - og spørsmålet blir nå: Hvor går grensene for hvor vidt syn det er rom for innenfor grensene i programplanen for ATEKO?

    SvarSlett